Site overlay Logo

Frigărui de pui cu legume, cartofi copți și sos raita

50'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

Sos:
1 iaurt Natur 0% Olympus
30 g castravete
50 g morcovi
20 g ceapă
5 g pătrunjel verde

Compoziție:
200 g piept de pui
300 g cartofi
50 g ceapă
50 g ardei gras

Preparare

Puiul și legumele se taie în cuburi, apoi se așază pe rând pe frigăruie. Frigăruile se rumenesc puțin în tigaie apoi se dau la cuptor cca. 10 minute la 170 de grade. Cartofii se curăță și se taie în 6, apoi se asezonează și se dau la cuptor cca. 20 de minute. Morcovul se răzuiește, la fel și castravetele, ceapa se taie în cuburi mărunte și pătrunjelul se toacă mărunt. Toate se amestecă cu iaurtul natural și se asezonează. Se servesc cu sosul și cartofii copți.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 123 kj/29 kcal

Grăsimi

  • 0,05 g

din care Acizi grași saturați

  • 0,03 g

Glucide

  • 3,9 g

din care Zaharuri

  • 3,9 g

Proteine

  • 3,2 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X