Site overlay Logo

File de somon gratinat cu brânză de vacă și ceapă roșie

45'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

100 g telemea de vacă Olympus
200 g file de somon
150 g roșii cherry
2 g sare
20 g lămâie
20 ml ulei de măsline
5 g mărar
5 g germeni
50 g ceapă roșie
1 g piper roșu

Preparare

Somonul se așază într-o tavă unsă cu puțin ulei. Într-un vas se face "toppingul" de brânză din: ceapă roșie tăiată julien, mărar, zeamă de lămâie și telemea de vacă. Totul se amestecă bine. Se acoperă peștele cu "toppingul" și se dă la cuptor cca. 15 minute. Roșiile cherry se prăjesc în puțin ulei de măsline. În momentul servirii se așază peștele în centrul farfuriei, se înconjoară de roșii și se decorează cu germeni.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X