Fel principal
normal
Rosiile cherry se stropesc cu ulei de masline, sare si piper dupa gust. Este foarte importanta ordinea condimentarii. Prima data, rosiile se asezoneaza cu ulei de masline si apoi se condimenteazacu fiecare rosie cu sare si piper. Se adauga 2,3 catei de usturoi taiati in feliute subtiri. Peste rosii se preasara cimbru uscat. Rosiile se stropesc cu o crema de otet balsamic care dupa gatire se va carameliza si le va adauga o savoare deosebita. Rosiile cherry se lasa la cuptor la foc mic aproximativ 20 minute. Daca rosiile sunt mai mari, se mareste timpul de gatire.
Mazarea se fierbe la foc mic timp de aproximativ 3-4 minute. Nu se lasa prea mult, ca sa nu se oxideze. Apoi se strecoara bine, se pune in blender, se adauga unt si smantana si se mixeaza pana cand devine o pasta cu o textura cremoasa. Se adauga sare dupa gust. La final, putem adauga menta, pentru un plus de savoare.
File-ul de lup de mare se cresteaza din loc in loc pe partea cu pielea pentru a absorbi mai bine condimentele si a se prepara usor si pe interior. Se condimenteaza cu ulei de masline, sare si piper si se pune in tigaie cu pielea in os, pret de 2-3 minute. Apoi se intoarce pe partea cealalta pentru aceeasi durata. Dupa ce stingem focul, adaugam un cub de unt in tigaie si lasam pestele sa se odihneasca in sos. Adaugam si lamaie la final.
Legumele se presara cu ulei de masline, sare si piper si se introduc la cuptor, pentru aproximativ 5 minute. In functie de legumele alese, ordinea de preparare difera. Preparati prima data legumele care se gatesc mai greu si adaugati apoi legumele care se gatesc mai repede. Radacinoasele au de obicei, cel mai lung timp de preparare. In cazul nostru, am introdus prima data in cuptor ceapa rosie, apoi am adaugat ardeiul gras si broccoli.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM