Site overlay Logo

File de doradă cu crustă, salată rece de paste cu roșii uscate și creveți

45'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

100 g telemea de capră Olympus
150 g creveți
150 g file de doradă
10 ml ulei de măsline
2 g piper roșu
20 g lămâi
20 g roșii uscate
20 g capere
5 g mărar
50 g penne multicolore
50 g pâine neagră
1 g sare

Preparare

Fileurile de doradă se pun într-un vas termorezistent, apoi se acoperă cu un crumble din pâine neagră, capere, mărar și piper roșu. Se dă la cuptor cca. 15 minute la 170 de grade. Pastele se fierb al dente, se scot, se strecoară și se răcesc. Creveții se curăță. Pastele se pun într-un bol, apoi adăugăm roșii uscate, capere, lămâie, creveți și la urmă puțină brânză de capră. Se amestecă totul și se mai adaugă puțin ulei de măsline. Salata se servește într-o farfurie întinsă acompaniată de fileurile de doradă.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X