Site overlay Logo

Curry de legume cu băutura vegetală Carpos Cocos (de post)

20'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

Ceapă verde: 3 fire
Năut: 150 grame
Vinete: 150 grame
Conopidă: 100 grame
Roșii cherry: 100-150 grame
Carpos cocos: 200 ml
Ardei iute: 20 grame (5-6 felii)
Pastă de curry verde: 25 gr
Condimente după gust: sare, piper, sumac, coriandru pentru decor
 

Preparare

Se taie ceapa verde și se pune într-o tigaie la foc mic (se pot adăuga câteva picături de ulei de măsline în tigaie). Se adaugă apoi conopida tocata mărunt, vinetele cubulete și năutul. Urmează să adaugăm roșiile cherry întregi.

Se lasă la călit până își eliberează aromele (aproximativ 5 minute) și roșiile încep să se coacă, după care se toarnă aprox 200 ml băutură vegetală Carpos Cocos și se adaugă pasta de curry verde.

Se amestecă și se lasă la fiert până când compoziția începe să se îngroașe ușor și legumele sunt gătite. Se condimentează cu sare și piper după gust și se adaugă un praf de sumac pentru extra aromă.

Pentru decor putem folosi coriandru verde proaspăt.

Poftă bună!

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 111 kJ / 27 kcal

Grăsimi

  • 1,4 g

din care acizi grași saturați

  • 0,5 g

Glucide

  • 2,7 g

din care zaharuri

  • 2,7 g

Fibre

  • 0,8 g

Proteine

  • 0,4 g

Sare

  • 0,1 g

Vitamina D

  • 0,75 µg

Vitamina E

  • 1,80 mg

Riboflavină

  • 0,21 mg

Vitamina B12

  • 0,38 µg

Calciu

  • 120 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup