Fel principal
normal
Se taie ceapa verde și se pune într-o tigaie la foc mic (se pot adăuga câteva picături de ulei de măsline în tigaie). Se adaugă apoi conopida tocata mărunt, vinetele cubulete și năutul. Urmează să adaugăm roșiile cherry întregi.
Se lasă la călit până își eliberează aromele (aproximativ 5 minute) și roșiile încep să se coacă, după care se toarnă aprox 200 ml băutură vegetală Carpos Cocos și se adaugă pasta de curry verde.
Se amestecă și se lasă la fiert până când compoziția începe să se îngroașe ușor și legumele sunt gătite. Se condimentează cu sare și piper după gust și se adaugă un praf de sumac pentru extra aromă.
Pentru decor putem folosi coriandru verde proaspăt.
Poftă bună!
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Fibre
Proteine
Sare
Vitamina D
Vitamina E
Riboflavină
Vitamina B12
Calciu
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM