Fel principal
easy
Cotletul de miel se curăță și se porționează. Într-un vas de inox se pune carnea, apoi se adaugă mirodeniile, usturoiul și ghimbirul (curățate și tocate) și uleiul de măsline. Cu ajutorul mâinilor se "masează" carnea până intră aromele condimentelor cât mai bine. La urmă se adaugă iaurtul și se lasă la marinat câteva ore. Cartofii se curăță, se spală și se taie în fâșii mari, se asezonează și se dau la cuptor cca. 25 de minute la 175 de grade. Cotletul de miel se scoate din marinată și se prăjește la grătar. Marinata se pune într-o cratiță și se dă în clocot. Se servește ca sos la friptură.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM