Site overlay Logo

Cotlet de miel marinat

1'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

200 g iaurt cu specific grecesc 0% Olympus
300 g cotlet de miel
200 g cartofi
200 ml ulei de măsline
5 g usturoi
5 g ghimbir
5 g mentă
2 g foi de dafin
2 g piper boabe
2 g sare de mare
2 g cuișoare
2 g cardamon

Preparare

Cotletul de miel se curăță și se porționează. Într-un vas de inox se pune carnea, apoi se adaugă mirodeniile, usturoiul și ghimbirul (curățate și tocate) și uleiul de măsline. Cu ajutorul mâinilor se "masează" carnea până intră aromele condimentelor cât mai bine. La urmă se adaugă iaurtul și se lasă la marinat câteva ore. Cartofii se curăță, se spală și se taie în fâșii mari, se asezonează și se dau la cuptor cca. 25 de minute la 175 de grade. Cotletul de miel se scoate din marinată și se prăjește la grătar. Marinata se pune într-o cratiță și se dă în clocot. Se servește ca sos la friptură.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 204 kj/48 kcal

Grăsimi

  • 0 g

din care Acizi grași saturați

  • 0 g

Glucide

  • 4 g

din care Zaharuri

  • 4 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X