Site overlay Logo

Chiftele de curcan cu legume coapte și sos gorgonzola

60'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

Chiftele de curcan și legume coapte:
• Piept de curcan 300g
• Ouă 2 buc
• Pătrunjel 1 leg
• Morcovi 100g
• Țelină 100g
• Păstârnac 100g
• Cimbru 1 caserolă
• Ciuperci 100g
• Ceapă 100g
• Ardei roșu gras 100g
• Ulei de floarea soarelui
 
Sos gorgonzola:
• Smântână lichidă 100 ml
• Gorgonzola 50g
• Unt 50g
• Usturoi 50g
• Sare
• Piper
• Nucșoară

Preparare

• Tocăm pieptul de curcan, adăugăm ouă, nucoară răzuită, pătrunjel, sare, piper și usturoi.
• Omogenizăm compoziția și formăm chiftelele, rotunde sau plate.
• Le introducem la cuptor 15 minute la 180g.
• În acest timp pregatim legumele, le spălăm, le tăiem bastonașe, le condimentăm, le stropim cu puțin ulei și le introducem în cuptor la 180g timp de 30 minute.
• În timp ce acestea se gătesc, într-o tigaie introducem untul și gorgonzola, iar când acestea sunt topite adaugm smântâna lichidă, sare și piper.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 851 kj/206 kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 13 g

Glucide

  • 4,2 g

din care Zaharuri

  • 4,1 g

Proteine

  • 2,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup