Site overlay Logo

Carne picantă cu iaurt grecesc

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

200 g iaurt cu specific grecesc 2% Olympus
300 g vrăbioară de vită
1 ceapă mică
1 ardei iute
1 vârf linguriță paprika iute
2 căței usturoi
2 linguri ulei
2 linguri unt 82%
2 roșii (sau 10 roșii cherry)
3 felii pâine toast
* sare
* piper

Preparare

Tăiem carnea de vită cubulețe.
Zdrobim într-un mojar usturoiul împreună cu ardeiul iute și sare. Adăugăm o lingură de ulei, turnăm totul peste carne și masăm un pic.
Într-o lingură de unt, prăjim ceapa tocată, adăugăm roșiile și lăsăm să fiarbă.
Într-o tigaie cu o lingură de unt, prăjim carnea.
Prăjim pâinea și o ungem cu iaurt.
Montăm platoul.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X