Site overlay Logo

Brioșe vegane by chef Laura Eremia

01:30'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

Aqua faba se bate cu mixerul sau telul până când devine pufoasă și aerată precum spuma de albuș. Se adaugă mixul de legume tocate mărunt (aici puteți adapta în funcție de legumele preferate), apoi se presară ușor făina și se amestecă cu grijă, împreună cu praful de copt.

Carpos Cocos și ulei de măsline se adaugă cu atenție, în cantități mici.

Se toarnă în forme de brioșe și se dă la copt la 170 grade pentru aproximativ 40 min.

Poftă bună!

Preparare

  • 200 ml aqua faba (zeamă din conserva de năut)
  • 150 grame faină de migdale (sau 100 gr faina integrală)
  • 3 ciuperci mari
  • 1 ardei gras galben
  • 20 ml ulei de măsline
  • 50 ml Carpos Cocos
  • 2-3 roșii cherry
  • Verdeață
  • Praf de copt

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 111 kJ / 27 kcal

Grăsimi

  • 1,4 g

din care acizi grași saturați

  • 0,5 g

Glucide

  • 2,7 g

din care zaharuri

  • 2,7 g

Fibre

  • 0,8 g

Proteine

  • 0,4 g

Sare

  • 0,1 g

Vitamina D

  • 0,75 µg

Vitamina E

  • 1,80 mg

Riboflavină

  • 0,21 mg

Vitamina B12

  • 0,38 µg

Calciu

  • 120 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup