Site overlay Logo

Biluțe crocante de tofu cu Carpos Cocos by Chef Laura Eremia

01:30'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

Se toacă mărunt mărarul, ardeiul kapia, ceapa verde. Se adaugă smântâna de cocos, Carpos

Cocos și tofu natur mărunțit și se amestecă bine până la omogenizare. Se formează bilute de brânză care se așază pe un platou și se dau la congelator minimum 1 oră.

Se prăjesc congelate în ulei încins, până se rumenesc.

Poftă bună!

Preparare

  • 3-4 fire de ceapă verde
  • 50 g ardei kapia
  • Mărar
  • 100 g smântână de cocos
  • 50 g Carpos Cocos
  • 150 g tofu natur
  • 50 g cașcaval vegetal (opțional)

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 94 kJ/22 kcal

Grăsimi

  • 1 g

din care acizi grași saturați

  • 0,9 g

Glucide

  • 2,9 g

din care zaharuri

  • 2,1 g

Fibre

  • 0,7 g

Proteine

  • 0,1 g

Sare

  • 0,1 g

Vitamina D

  • 0,75 µg

Vitamina B12

  • 0,38 µg

Calciu

  • 120 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup