Site overlay Logo

Biban de mare cu sparanghel și sos bechamel

45'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

200 ml lapte de consum 3,7% Olympus
20 g unt 82% Olympus
150 g sparanghel
150 g file de biban de mare
2 g sare de mare
2 g piper roșu
2 g nucșoară
20 g făină albă
20 ml ulei de măsline
germeni pentru decor 

Preparare

Peștele se asezonează. Sparanghelul se curăță și se fierbe al dente. Untul se topește, apoi se adaugă făina și se rumenește puțin. Apoi se adaugă laptele și se dă în clocot. Sosul rezultat se asezonează și se mai adaugă nucșoara. Fileurile de pește se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. În momentul servirii se așază pe o farfurie sparanghelul, apoi peștele și la urmă se adaugă sosul bechamel și câțiva germeni pentru decor.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 199 kj/47kcal

Grăsimi

  • 1,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 1 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X