Fel principal
normal
Peștele se asezonează. Sparanghelul se curăță și se fierbe al dente. Untul se topește, apoi se adaugă făina și se rumenește puțin. Apoi se adaugă laptele și se dă în clocot. Sosul rezultat se asezonează și se mai adaugă nucșoara. Fileurile de pește se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. În momentul servirii se așază pe o farfurie sparanghelul, apoi peștele și la urmă se adaugă sosul bechamel și câțiva germeni pentru decor.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405