Desert
normal
Făina se amestecă cu cacaua și zahărul pudră, apoi se adaugă untul și se frământă până obținem un aluat omogen. Aluatul se așază într-o tavă și se dă la cuptor cca. 10 minute.
Ciocolata se topește în bain marie. Laptele se pune la foc mic, se adaugă gelatina și se amestecă până se dizolvă. Se adaugă ciocolata topită. Gălbenușurile, zahărul și esența de vanilie se omogenizează într-un bol, apoi se adaugă compoziției de ciocolată. La urmă se adaugă și iaurtul și totul se omogenizează. Albușurile se bat spumă, apoi se încorporează în compoziția anterioară. Crema se pune în forma de tartă și se lasă la răcit.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Fibre
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM