Desert
normal
Aluat:
Făina se amestecă cu sarea, apoi cu untul, se frământă bine, apoi se adaugă ouăle și treptat apă, până obținem un aluat omogen.
Compoziție:
Merele se curăță, se taie și se rumenesc în puțin unt, apoi se adaugă zahăr și scorțișoară. Gălbenușurile, zahărul, batonul de vanilie și făina se omogenizează, apoi se adaugă laptele și se pune la foc mic până dă în clocot. În forma de tartă se pune aluatul și se dă la cuptor cca. 10 minute, apoi se adaugă merele rumenite și se acoperă cu crema de ouă. Totul se dă la cuptor până se rumenește tarta.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM