Desert
easy
Ananasul se taie cubulețe, se pune într-un bol, se adaugă zeama de lămâie, sucul de portocale, căpșunile și șofrănelul, se lasă la marinat cca. 30 de minute. Din ananasul rămas se taie câteva felii foarte subțiri la feliator. Feliile se așază într-o tavă cu hârtie de copt și se usucă la cuptor la 90 de grade, cca. 2 ore. În momentul servirii se pune salata de ananas într-un vas adânc, se decorează cu căpșuni, se adaugă înghețata și un chips de ananas pentru decor.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Vitamina C
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM