Site overlay Logo

Salată de ananas cu înghețată și suc de portocale aromat

135'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

100 ml suc de portocale Olympus
200 g ananas
50 g înghețată de vanilie
50 g căpșuni
câteva firicele șofrănel
zeama de la o lămâie

Preparare

Ananasul se taie cubulețe, se pune într-un bol, se adaugă zeama de lămâie, sucul de portocale, căpșunile și șofrănelul, se lasă la marinat cca. 30 de minute. Din ananasul rămas se taie câteva felii foarte subțiri la feliator. Feliile se așază într-o tavă cu hârtie de copt și se usucă la cuptor la 90 de grade, cca. 2 ore. În momentul servirii se pune salata de ananas într-un vas adânc, se decorează cu căpșuni, se adaugă înghețata și un chips de ananas pentru decor.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 188 kj/45 kcal

Grăsimi

  • 0,1 g

din care Acizi grași saturați

  • 0 g

Glucide

  • 10,4 g

din care Zaharuri

  • 9,9 g

Proteine

  • 0,6 g

Sare

  • 0 g

Vitamina C

  • 34 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X