Site overlay Logo

Prajitura la tuci cu malai si Carpos Ovaz by Chef Laura Eremia

01:00'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

normal

Ingrediente

Mămăligă dulce? Da, și este delicioasă cu Carpos Ovăz! Încălzim untul, adaugăm mălaiul și îl “călim” pentru câteva secunde. Adaugăm Carpos Ovăz și lăsăm să fiarbă, amestecând ușor până mălaiul este hidratat complet. Îndulcitorul transformă o mămăligă aromată într-un desert fabulos.

Mămăligă se așază pe o farfurie, se asezonează cu smântână grasă și gem de fructe de pădure.

Poftă bună!

Preparare

  • 50 g unt
  • 200 g mălai
  • 250 ml Carpos Ovăz
  • 100 g îndulcitor
  • Puțină sare după gust
  • Gem de fructe de pădure
  • Smântână

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 292 kJ/ 69 kcal

Grăsimi

  • 0,85 g

din care acizi grași saturați

  • 0,14 g

Glucide

  • 13,9 g

din care zaharuri

  • 4,5 g

Fibre

  • 0,36 g

Proteine

  • 1,25 g

Sare

  • 0,13 g

Vitamina D

  • 0,9 µg

Vitamina E

  • 2,16 mg

Riboflavină

  • 0,25 mg

Vitamina B12

  • 0,45 µg

Calciu

  • 144 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup