Desert
easy
Măcinăm biscuiții, tăiem mărunt migdalele, le amestecăm și punem untul topit peste ele.
Punem biscuiții într-o tavă și îi presăm bine.
Amestecăm ouăle cu 175 g zahăr, apoi adăugăm smântâna, iaurtul, o lingură de făină și un praf de sare. Turnăm în tavă peste biscuiți și punem în cuptorul încins la 170 de grade pentru aproximativ o oră.
Între timp spălăm și tăiem caisele, apoi le punem la fiert cu restul de 100 g de zahăr.
După 10 minute adăugăm câteva frunze de mentă tăiate mărunt și amidonul dizolvat într-o lingură de apă rece. Lăsăm să mai fiarbă 2 minute amestecând mereu.
Când prăjitura e coaptă și răcită punem caisele deasupra și servim.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM