Desert
normal
Foile de plăcintă se rup fășii subțiri și se lasă la uscat timp de aprox. 1 ora înainte de a fi folosite.
Ouăle se bat ușor într-un castron până la omogenizare. Se adaugă cele trei deserturi vegetale Carpos cu ovăz și se amestecă ușor până se formează o compoziție cremoasă.
Adaugăm sucul de la o portocală și 100 g. de îndulcitor.
După ce compoziția lichidă este gata, adaugăm foile de plăcintă și încorporăm cu o spatulă. Turnăm amestecul într-o tavă termorezistentă și dăm la cuptor timp de 40 de minute la 170 grade. În timp ce prăjitura se coace, punem la foc mic sucul de la 2 portocale și adaugăm restul de 100 gr de îndulcitor.
Siropul se toarnă fierbinte peste prăjitură imediat ce aceasta a fost scoasă de la cuptor.
Se lasă la răcorit și se servește împreună cu fructe proaspete, iaurt grecesc sau, de ce nu, cu putină
înghețată. Poftă bună!
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Fibre
Proteine
Sare
Vitamina D
Vitamina E
Riboflavină
Vitamina B12
Calciu
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM