Desert
easy
Separăm albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile cu puțină sare până se fac spumă, apoi adăugăm zahărul și continuăm să le batem până când acesta s-a topit. Adăugăm gălbenușurile amestecând ușor.
Punem iaurtul, stafidele, vanilia și coaja de lămâie și omogenizăm ușor, cu mișcări de jos în sus, pentru a nu dezumfla prea mult bezeaua.
Ungem o tavă cu unt și așezăm 4 foi de plăcintă. Turnăm o treime din compoziție, apoi punem 2 foi de plăcintă. Mai turnăm o treime de compoziție, încă 2 foi, iar la final trebuie să avem compoziție de iaurt.
Coacem în cuptorul încins la 180-190 de grade pentru aproximativ 40 de minute (trebuie să se rumenească frumos deasupra).
După ce s-a răcit pudrăm cu zahăr sau servim cu dulceață.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM