Site overlay Logo

Pască fară lactate by Chef Laura Eremia

30'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 400 g de tofu simplu
  • 3 cutii desert vegetal Carpos migdale
  • 150 ml Carpos cu migdale
  • 250 g de faină de migdale
  • 200 g de îndulcitor
  • 50 g de ciocolată neagră
  • Sucul de la o lămâie
  • Esență de rom

Preparare

Se amestecă ouăle cu cele trei cutii de desert vegetal Carpos migdale, îndulcitorul, sucul de lămâie, esența de rom și băutura vegetală Carpos migdale și se omogenizează compoziția.

Se adaugă tofu mărunțit foarte bine și faina de migdale și se amestecă până când compoziția devine cremoasă.

Se toarnă într-o formă cu margine detașabilă, unsă cu ulei vegetal. Se adaugă ciocolata neagră tocată mărunt și se dă la cuptor la 170 grade aproximativ 40 de minute.

Se lasă să se răcească complet în tavă înainte de a fi tăiată.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 123,4 kj/29,5 kcal

Grăsimi

  • 1,5 g

din care Acizi grași saturați

  • 0,1 g

Glucide

  • 2,8 g

din care Zaharuri

  • 2,8 g

Proteine

  • 0,7 g

Sare

  • 0,1 g

Fibre

  • 1 g

Vitamina D

  • 0,75 µg

Vitamina E

  • 1,8 mg

Riboflavină

  • 0,21 mg

Vitamina B12

  • 0,38 µg

Calciu

  • 120 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup