Desert
Se amestecă ouăle cu cele trei cutii de desert vegetal Carpos migdale, îndulcitorul, sucul de lămâie, esența de rom și băutura vegetală Carpos migdale și se omogenizează compoziția.
Se adaugă tofu mărunțit foarte bine și faina de migdale și se amestecă până când compoziția devine cremoasă.
Se toarnă într-o formă cu margine detașabilă, unsă cu ulei vegetal. Se adaugă ciocolata neagră tocată mărunt și se dă la cuptor la 170 grade aproximativ 40 de minute.
Se lasă să se răcească complet în tavă înainte de a fi tăiată.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Fibre
Vitamina D
Vitamina E
Riboflavină
Vitamina B12
Calciu
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405