Site overlay Logo

Pasca fara blat by chef Laura Eremia

02:00'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

normal

Ingrediente

  • 1 cutie branza cottage Olympus
  • 1 cutie crema de branza Olympus
  • 200 g smantana 20% Olympus
  • 100 g unt 82% Olympus
  • 100 g faina alba sau 70 gr faina de migdale
  • 6 oua
  • 150 g zahar tos sau indulcitor eritritol
  • 100 g stafide aurii
  • 1 pastaie de vanilie
  • 10 gr praf de copt

Preparare

  • Se bat ouale. Se adauga lactatele, pe rand, in timp ce se amesteca la viteza mica a mixerului. Se adauga untul topit, zaharul (sau indulcitorul), interiorul pastaii de vanilie, praful de copt si faina.
  • Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt. Se presara stafidele din abundenta. Se da la cuptor timp de 40 de minute, la 180 de grade. Pofta buna!

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 939 kJ / 227 kcal

Grăsimi

  • 21,0

din care Acizi grași saturați

  • 13,7

Glucide

  • 4,0

din care Zaharuri

  • 4,0

Proteine

  • 5,5

Sare

  • 0,5

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup