Desert
normal
Aluatul:
Frecăm drojdia proaspătă cu o lingură de zahăr și adăugăm lapte călduț. Gălbenușurile le frecăm cu zahăr și coaja de lămâie. Le punem peste lapte. Adăugăm ingredientele uscate (făină, sare) și începem să frământăm adaugând treptat untul topit. Lăsăm aluatul să crească aproximativ o oră.
Ungem cu ulei o formă cu fund detașabil, întindem aluatul și îl mai lăsăm să crească o jumatate de oră.
Umplutura:
Amestecăm gălbenușurile cu zahăr. Adăugăm iaurtul grecesc, făina, vanilia și coaja de portocală. Batem spumă albușurile și le adăugăm în compoziție. Turnăm umplutura peste aluat, presărăm stafidele și băgăm la cuptor 45-50 de min.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM