Site overlay Logo

Pannacotta vegană cu jeleu de zmeură by Chef Laura Eremia

10'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

normal

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 porții:
  • 600 ml băutură vegetală Carpos Fistic
  • 200 gr zmeură
  • 50 gr îndulcitor natural eritritol
  • 3 lingurițe agar-agar
  • Fistic crud mărunțit, pentru décor

Preparare

Se amestecă băutură vegetală Carpos cu îndulcitorul și 2 lingurițe de agar agar. Se pun într-o cratiță și se încălzesc ușor, amestecând continuu, până la dizolvarea îndulcitorului și îngroșarea compoziției.

Zmeura se zdrobește ușor cu o furculiță și se adaugă o linguriță de agar agar și câteva linguri de băutură vegetală Carpos cu fistic. Se poate adaugă și o lingură de îndulcitor, după gust. Se amestecă ușor.

Se montează într-un pahar sau într-un vas termic și se dă la frigider pentru aproximativ o oră. După ce se întărește pannacotta, se așază jeleul de zmeură.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 133 kJ/ 32 kcal

Grăsimi

  • 1,5 g

din care Acizi grași saturați

  • 0,1 g

Glucide

  • 3,2 g

din care Zaharuri

  • 2,7 g

Fibre

  • 1,8 g

Proteine

  • 0,5 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup