Desert
normal
Se amestecă băutură vegetală Carpos cu îndulcitorul și 2 lingurițe de agar agar. Se pun într-o cratiță și se încălzesc ușor, amestecând continuu, până la dizolvarea îndulcitorului și îngroșarea compoziției.
Zmeura se zdrobește ușor cu o furculiță și se adaugă o linguriță de agar agar și câteva linguri de băutură vegetală Carpos cu fistic. Se poate adaugă și o lingură de îndulcitor, după gust. Se amestecă ușor.
Se montează într-un pahar sau într-un vas termic și se dă la frigider pentru aproximativ o oră. După ce se întărește pannacotta, se așază jeleul de zmeură.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Fibre
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405