Desert
normal
Într-un bol de dimensiuni mai mari se toarnă iaurtul și se omogenizează bine cu ajutorul unui tel. Smântâna lichidă se bate cu ajutorul unui mixer de bucătărie. Gelatina se lasă într-o cană cu apă rece cca. 10 minute. Albușurile de ou se bat spumă. Într-o cratiță se pun la un loc laptele cu zahărul și se încălzește dar nu se fierbe. Când zahărul s-a topit, compoziția se lasă la temperat iar mai apoi se adaugă gelatina hidratată și se omogenizează bine. În bolul cu iaurt se adaugă compoziția răcită de lapte, zahăr și gelatină, se omogenizează, apoi se adaugă smântâna lichidă și la urmă albușurile. Se omogenizează tot cu ajutorul unui tel și apoi se toarnă în forme pentru a se pune la rece. Compoziția se poate turna în orice fel de formă ce poate sta la frigider și permite scoaterea cu ușurință a compoziției. Desertul se poate decora cu bucăți de fructe, frunze de mentă sau cu orice vă ajută imaginația dumneavoastră. Mousse-ul merge bine însoțit de un sos de fructe de pădure puțin dulceag.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405