Site overlay Logo

Mini cheesecake cu morcovi

50'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

Aluat:
20 g unt 65% Olympus
30 g făină albă
50 g zahăr
50 g biscuiți menaj
 
Cremă:
30 ml suc de morcov Olympus
3 g gelatină
10 g zahăr
1 ou
50 g mascarpone

Preparare

Aluatul:
Totul se omogenizează cu ajutorul unui blender până obținem un aluat sfărâmicios, dar legat. Se pune într-o formă de mini tartă și se dă la cuptor cca. 10 minute.

Crema:
Se amestecă toate ingredientele într-un blender până se omogenizează, apoi se toarnă peste blat și merg la cuptor cca. 15 minute.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 223 kj/53 kcal

Grăsimi

  • 0,1 g

din care Acizi grași saturați

  • 0 g

Glucide

  • 12,8 g

din care Zaharuri

  • 12,5 g

Proteine

  • 0,3 g

Sare

  • 0 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 2434 KJ/ 592 Kcal

Grăsimi

  • 65 g

din care Acizi grași saturați

  • 43,8 g

Glucide

  • 1,7 g

din care Zaharuri

  • 1,6 g

Proteine

  • <0,5 g

Sare

  • 0,03 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X