Desert
normal
Se încălzește laptele cu semințele din păstaia de vanilie până ajunge la 45 de grade. Într-un castron amestecăm gălbenușurile cu zahărul și laptele praf, apoi le turnăm peste lapte. Aducem compoziția la 65 de grade amestecând mereu cu un tel. Adăugăm smântâna dulce și continuăm să amestecăm până ajungem la 85 de grade (temperatura de pasteurizare).
Turnăm compoziția într-un alt vas scufundat în apă rece cu gheață pentru a o răci cât mai repede. O punem apoi la frigider pentru aproximativ 6 ore, după care o trecem într-o mașină de făcut înghețată. Dacă nu avem mașină de făcut înghețată punem crema la congelator, amestecând în ea din oră în oră pentru a evita formarea cristalelor de gheață.
Servim cu dulceață de vișine și migdale pe care le-am trecut prin zahăr caramelizat.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM