Desert
hard
Gălbenușurile și zahărul se omogenizează cu un tel electric până devin o cremă omogenă. Laptele și smântâna lichidă se pun împreună la foc până dau în clocot. Jumătate din compoziția de lapte se toarnă încet peste crema de ouă amestecând constant cu un tel. Apoi se pune la foc și se adaugă restul din compoziția cu lapte. Se ține la foc și se amestecă încet până dă în clocot și se îngroașă. Când s-a îngroșat se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolata tăiată cuburi. Se amestecă până se topește ciocolata. Se acoperă și se lasă la răcit. Compoziția răcită se pune într-un vas de inox și se pune la congelator. Când s-a format prima pojghiță, se scoate și se bate bine cu un tel electric până devine cremoasă, aceasta operațiune repetându-se de 4-5 ori. Înghețata se servește cu cremă Baileys.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM