Desert
easy
Frecăm untul cu zahărul tos, adăugăm ouăle, urda cu smântână, coaja de lămâie, scorțișoara și anasonul măcinat, apoi omogenizăm bine. Adăugăm făina împreună cu bicarbonatul stins cu puțină zeamă de lămâie și frământăm ușor.
Cu mâinile înfăinate formăm biluțe de 2 cm în diametru (nu le faceți mari pentru că nu se vor coace bine la mijloc).
Punem ulei la încălzit (trebuie să fie cam 3 degete de ulei într-o tigaie sau cratiță cu fund gros). Coacem gogoșelele pe foc potrivit, întorcându-le pe toate părțile. Atenție la foc – dacă este prea mare gogoșelele se ard la exterior și nu se coc în interior. Le scoatem pe un șervețel absorbant, apoi le pudrăm cu zahăr din belșug.
Mie personal îmi plac cu nuci și eventual cu miere în loc de zahăr, dar le puteți servi și cu înghețată sau cremă de vanilie.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM