Site overlay Logo

Fructe coapte la grătar cu sos de iaurt cu rodie și zmeură

15'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

200 g iaurt cu specific grecesc cu rodie și zmeură Olympus
100 g smochine
150 g ananas
150 g pere
2 g scorțișoară
20 ml miere
30 g ciocolată menaj

Preparare

Iaurtul, mierea și scorțișoara se amestecă într-un bol și se lasă la rece cca. 30 de minute. Fructele se spală, se curăță și se taie în bucăți mai mari, apoi se pun pe grill-ul încins câte 2 minute pe fiecare parte. Ciocolata se topește în bain marie. În momentul servirii fructele se acoperă cu dressingul de iaurt și se stropesc cu ciocolată caldă.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 394 kj/93 kcal

Grăsimi

  • 1,6 g

din care Acizi grași saturați

  • 1 g

Glucide

  • 13,9 g

din care Zaharuri

  • 13,2 g

Proteine

  • 5,7 g

Sare

  • 0,2 g

Fibre

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X