Site overlay Logo

Frigănele cu iaurt, sirop de arțar și căpșuni

15'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

1 iaurt cu specific grecesc 0% 150 g Olympus
80 ml lapte UHT 1,7% Olympus
200 g căpșuni
6 felii de pâine de cel puțin o zi
1 linguriță apă de flori de portocal
1 ou
3-4 linguri sirop de arțar (sau miere)
* ulei pentru prăjit
 

Preparare

Batem oul cu laptele, înmuiem bine pe ambele părți feliile de pâine și le prăjim la foc mediu într-o tigaie cu câteva linguri de ulei. După ce s-au rumenit pe ambele părți le scoatem și le punem pe hârtie absorbantă.

Amestecăm iaurtul grecesc cu sirop de arțar și apă de flori de portocal, tăiem căpșunile și le servim cu frigănelele calde.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 204 kj/48 kcal

Grăsimi

  • 0 g

din care Acizi grași saturați

  • 0 g

Glucide

  • 4 g

din care Zaharuri

  • 4 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X