Site overlay Logo

Foietaj crocant cu cremă de lavandă

45'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

normal

Ingrediente

100 ml lapte 3,7% Olympus
10 g zahăr pudră
100 g foi de plăcintă / spring rolls
50 g coacăze/fructe de pădure
2 ouă
2 g flori de lavandă
20 g faină albă
50 g zahăr

Preparare

Laptele cu gălbenușurile, faina și zahărul se pun într-o oală la foc mic și se amestecă până se îngroașă și devin o cremă. Lavanda se pisează într-un mojar, iar mai apoi se amestecă cu crema de lapte. Foile de plăcintă se taie în pătrate de cca. 3 cm latura, se ung cu puțin ou bătut și se dau la cuptor cca. 10 minute la 170 de grade. După ce se temperează, foile se așază pe straturi alternând cu crema de lavandă. Se ornează cu fructe de pădure.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 273 kj/65kcal

Grăsimi

  • 3,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 2,2 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X