Desert
easy
Mixăm untul cu gălbenușurile, sarea și coaja de lămâie. Adăugăm smântâna, apoi făina și frământăm foarte puțin, doar cât să se omogenizeze și să se formeze o bilă de aluat.
Punem în folie de plastic și dăm la frigider pentru 20 de minute.
Pe un blat curat, presărat cu făină, întindem câte un sfert din aluat, astfel încât să obținem un cerc, gros de 3-4 mm. Tăiem triunghiuri asemănătoare la forma cu cele de pizza, doar mai subțiri, punem umplutura dorită, rulăm și le punem cu spații între ele într-o tavă cu hârtie de copt.
Coacem în cuptorul încins la 190 de grade, pentru aproximativ 25 de minute (trebuie să fie ușor rumenite).
Tăvălim cornulețele fierbinți în zahăr pudră din belșug.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405