Desert
easy
Tăiem mărunt sau radem ciocolata. Crestăm păstaia de vanilie și punem toate ingredientele pentru ciocolata caldă (în afară de rom) într-un vas pe foc cât mai mic – trebuie să se încălzească încet pentru ca scorțișoara, anasonul și vanilia să aibe timp să își lase aromele.
Amestecăm cu un tel pentru a se topi ciocolata și a obține o băutură omogenă. Când a ajuns la temperatura de fierbere (atenție să nu dea în foc!) oprim focul, adăugăm romul și lăsăm să se răcorească 2-3 minute, apoi punem frișca deasupra, puțină cacao și servim.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405