Desert
normal
Blat:
Miezul de nucă și biscuiții se toacă mărunt, apoi se amestecă cu zahărul și untul și se framântă până obținem un aluat destul de omogen, dar încă sfărâmicios. Aluatul se așază într-o tavă de tartă și se dă la cuptor cca. 10 minute la 165 grade.
Compoziție:
Într-un blender se amestecă toate ingredientele, apoi se pun peste aluat și merg la cuptor cca. 25 de minute la 165 de grade.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405