Desert
normal
Se toarnă lichidul de la conserva de năut într-un bol încăpător și se bate cu telul sau cu mixerul până când aceasta devine spumă (la fel că albușurile bătute). Se adaugă îndulcitorul, în timp de batem în continuare. Separat, se amestecă ușor cu o spatulă desertul vegetal Carpos Ovăz cu băutura vegetală Carpos Ovăz și alune de pădure împreună cu făina și praful de copt.
Apoi compoziția rezultată se încorporează încet, încet în compoziția aerata de apă de năut și îndulcitor, prin mișcări ample, astfel încât să rămână pufoasă. Se toarnă într-un vas de ceramică sau o formă de chec și se asezonează cu afinele proaspete.
Se dă la cuptor la 170 de grade pentru aproximativ 35-40 de minute. Se lasă să se răcească complet în formă înainte de a fi servită. Se decorează cu fructe de pădure proaspete.
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Fibre
Proteine
Sare
Vitamina D
Vitamina E
Riboflavină
Vitamina B12
Calciu
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM