Desert
easy
Înmuiem caisele peste noapte în apă rece, apoi le scoatem și punem apa la fiert împreună cu coaja de lămâie și zahărul. Fierbem la foc mediu, cu un capac, pentru 10 minute.
Adăugăm caisele și fierbem pe foc mic pentru 12-15 minute (caisele trebuie să se înmoaie).
Oprim focul, scoatem cojile de lămâie, amestecăm sucul de lămâie și lăsăm să se răcească.
Umplem fiecare caisă cu iaurt, apoi le așezăm pe farfurii în porții individuale. Turnăm siropul bine răcit, presărăm migdale și mentă.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM