Site overlay Logo

Budincă de pâine

60'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

500 ml lapte 1,7% Olympus
50 g unt 82% Olympus
2 ouă bătute
1 kg pâine
1 linguriță scorțișoară
100 g faină
100 g stafide
100 g zahăr

Preparare

Se încinge cuptorul la 180 de grade. O formă de chec sau o tavă de dimensiuni medii se unge cu unt. Miezul de pâine se taie în cuburi. Miezul se înmoaie în lapte cca. 10 minute. Ulterior pâinea se stoarce de excesul de lapte. Stafidele se dau prin făină și se adaugă pâinea. Ulterior adăugăm restul ingredientelor și omogenizăm bine. Amestecul se așază în tava unsă și se dă la cuptor cca. 30 de minute sau până când se colorează suprafața budincii.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 199 kj/47kcal

Grăsimi

  • 1,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 1 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X