Desert
hard
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un bol. Ciocolata se topește la bain marie. Untul, zahărul se amestecă până rezultă o cremă omogenă. Apoi se adaugă pe rând ouăle. Compoziției rezultate i se adaugă ciocolata temperată și esența de vanilie. Apoi alternativ se adaugă ingredientele uscate și iaurtul. Aluatul rezultat se pune în formele de brioșe unse cu unt și se dă la cuptor cca. 20 minute la 180 de grade. Când sunt gata, brioșele se lasă la temperat, apoi se ung cu nutella și se presară cu alunele sfărâmate.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405