Site overlay Logo

Brioșe cu topping de alune de pădure

30'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

hard

Ingrediente

Compoziție:
125 g unt 65% Olympus
125 g iaurt natur 4% Olympus
2 ouă
200 g zahăr
225 g făină albă
3 g sare
3 ml esență de vanilie
5 g praf de copt
90 g ciocolată amară
 
Topping:
250 g nutella
200 g alune de pădure

Preparare

Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un bol. Ciocolata se topește la bain marie. Untul, zahărul se amestecă până rezultă o cremă omogenă. Apoi se adaugă pe rând ouăle. Compoziției rezultate i se adaugă ciocolata temperată și esența de vanilie. Apoi alternativ se adaugă ingredientele uscate și iaurtul. Aluatul rezultat se pune în formele de brioșe unse cu unt și se dă la cuptor cca. 20 minute la 180 de grade. Când sunt gata, brioșele se lasă la temperat, apoi se ung cu nutella și se presară cu alunele sfărâmate.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 269 kj/64 kcal

Grăsimi

  • 4 g

din care Acizi grași saturați

  • 2,4 g

Glucide

  • 3,9 g

din care Zaharuri

  • 3,9 g

Proteine

  • 3,2 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 2434 KJ/ 592 Kcal

Grăsimi

  • 65 g

din care Acizi grași saturați

  • 43,8 g

Glucide

  • 1,7 g

din care Zaharuri

  • 1,6 g

Proteine

  • <0,5 g

Sare

  • 0,03 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X