Site overlay Logo

Brioșe cu banane și ciocolată

40'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

60 ml lapte 1,7% Olympus
125 g unt Olympus
400 g banane
120 g ciocolată amăruie
120 g alune
200 g zahăr
150 g făină albă
150 g făină neagră
10 g praf de copt
3 ouă
5 g bicarbonat
5 g sare

Preparare

Se amestecă: faina albă, cea neagră, praful de copt, bicarbonatul și sarea într-un bol. În alt bol se omogenizează untul și zahărul până devin o cremă. Apoi se încorporează ouăle unul câte unul. Cu robotul pornit se adaugă încet banana tăiată cuburi. Se omogenizează bine și la urmă se adaugă compoziția de ingrediente uscate și laptele. Când totul s-a omogenizat se adaugă ciocolata tăiată în chipsuri și bucățile de alune. Se pune compoziția în formele de brioșe și se dă la cuptor 25 minute la cuptorul încins la 190 de grade.                    

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 199 kj/47kcal

Grăsimi

  • 1,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 1 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X