Desert
easy
Tăiem untul rece în cubulețe și îl amestecăm cu făina cu o mișcare de degete ca și cum am număra bani :). Trebuie să obținem niște "firimituri".
Adăugăm macul, sarea și apa și frământăm doar cât să se lege aluatul. Îi dăm formă de cilindru cu diametrul de 4 cm, îl învelim în folie de plastic și dăm la frigider pentru cel puțin o oră ca să se întărească.
După ce aluatul s-a întărit îl tăiem în discuri cu grosimea de 4-5 mm. Punem biscuiții într-o tavă cu hârtie de copt și băgăm în cuptorul încins la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute. Îi scoatem și îi lăsăm să se răcească.
Băgăm somonul cu untul, piperul și lămâia într-un blender și transformăm într-o cremă fină. Punem crema pe biscuiții reci și îi servim câte unul sau lipiți câte 2.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405