Site overlay Logo

Bezea cu topping de iaurt cu rodie și zmeură

60'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

1 iaurt cu specific grecesc cu rodie și zmeură Olympus
6 albușuri de ouă
100 g fructe de pădure
100 g zahăr pudră
100 g zahăr
2 linguri cacao

Preparare

Cu ajutorul unui blender se bat albușurile cu 100 g zahăr. Zahărul pudră și cacaua se amestecă și încet-încet se toarnă peste albușurile bătute și se omogenizează bine. Cuptorul se încălzește la 140 de grade. Cu ajutorul unui pos profesional cantitatea de albușuri spumate se întinde pe o tavă de cuptor acoperită cu hârtie cerată, sub forma unor mini discuri. Atenție: cuptorul trebuie să fie foarte încins! Se dă la cuptor compoziția cca. 45 minute sau până se usucă. În momentul servirii se pune peste discuri iaurtul cu specific grecesc cu rodie și zmeură. Se decorează cu frunze de mentă.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 394 kj/93 kcal

Grăsimi

  • 1,6 g

din care Acizi grași saturați

  • 1 g

Glucide

  • 13,9 g

din care Zaharuri

  • 13,2 g

Proteine

  • 5,7 g

Sare

  • 0,2 g

Fibre

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X