Desert
easy
Cu ajutorul unui blender se bat albușurile cu 100 g zahăr. Zahărul pudră și cacaua se amestecă și încet-încet se toarnă peste albușurile bătute și se omogenizează bine. Cuptorul se încălzește la 140 de grade. Cu ajutorul unui pos profesional cantitatea de albușuri spumate se întinde pe o tavă de cuptor acoperită cu hârtie cerată, sub forma unor mini discuri. Atenție: cuptorul trebuie să fie foarte încins! Se dă la cuptor compoziția cca. 45 minute sau până se usucă. În momentul servirii se pune peste discuri iaurtul cu specific grecesc cu rodie și zmeură. Se decorează cu frunze de mentă.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Fibre
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM