Site overlay Logo

Bavareză cu iaurt, caramel și fructe de pădure

15'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

200 g iaurt cu specific grecesc 2% Olympus
300 g smântână lichidă 20% Olympus
1 portocală
150 g fructe (căpșuni, coacăze, afine, etc)
200 g zahăr
50 ml cognac
câteva pișcoturi

Preparare

Rupem pișcoturile și le aranjăm în pahare.
Le stropim cu zeamă de portocală și punem un strat de fructe.
Caramelizăm zahărul, adăugăm peste el cognacul și smântâna lichidă și amestecăm.
Batem frișca cu zahărul și o amestecăm cu iaurtul și coaja de portocală.
Punem o parte din frișcă peste fructele din pahar, apoi un strat de caramel, alt strat de frișcă și finalizăm cu fructe.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 851 kj/206 kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 13 g

Glucide

  • 4,2 g

din care Zaharuri

  • 4,1 g

Proteine

  • 2,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X