Site overlay Logo

Ananas la grătar cu sos de vanilie

15'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

250 ml lapte consum 1,7% Olympus
1 ananas
1 păstaie vanilie
2 gălbenușuri
2 linguri amidon
3-4 linguri zahăr
100 g zahăr brun
50 ml rom
puțină mentă verde

Preparare

Curățăm ananasul și îl tăiem în mai multe bucăți. Îl stropim bine cu rom și apoi îl tăvălim prin zahăr. Punem bucățile de ananas pe bețe de frigărui.
Amestecăm gălbenușurile cu amidonul și restul de zahăr. 
Punem laptele la încălzit cu păstaia de vanilie, după ce dă în fiert îl turnăm în fir subțire peste gălbenuș.
Omogenizăm și punem totul la fiert.
Punem ananasul la prăjit într-o tigaie/sau la grătar. Când este gata se servește cu sosul de vanilie.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 199 kj/47kcal

Grăsimi

  • 1,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 1 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X