Desert
easy
Curățăm ananasul și îl tăiem în mai multe bucăți. Îl stropim bine cu rom și apoi îl tăvălim prin zahăr. Punem bucățile de ananas pe bețe de frigărui.
Amestecăm gălbenușurile cu amidonul și restul de zahăr.
Punem laptele la încălzit cu păstaia de vanilie, după ce dă în fiert îl turnăm în fir subțire peste gălbenuș.
Omogenizăm și punem totul la fiert.
Punem ananasul la prăjit într-o tigaie/sau la grătar. Când este gata se servește cu sosul de vanilie.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405