Site overlay Logo

Turte rustice cu telemea by chef Laura Eremia

01:00'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

normal

Ingrediente

Turte:
  • 500 gr faina alba,
  • 100 gr iaurt grecesc
  • 50 ml ulei de masline
  • 10 gr drojdie
  • 5 gr sare
  • apa calda.
Umplutura
  • 150 gr telemea de capra
  • 150 gr telemea de oaie
  • 3 fire ceapa verde
  • Marar

Preparare

Se amesteca faina, iaurtul, uleiul de masline, drojdia si sarea, apoi se toarna apa calda (aprox 150-200ml) pana cand compozitia devine elastica si usor de modelat. se formeaza paline din aluat care se intind pe masa de lucru. se umplu cu telemeaua sfaramata amestecata cu ceapa verde si marar. se formeaza aluatul intr-o bila si se intinde cu sucitorul sau degetele. se prajeste in tigaia unsa cu ulei de masline pe ambele parti, pana se rumeneste. Pofta buna!

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup