Aperitive
easy
Punem hribii la hidratat în apă caldă pentru aproximativ jumătate de oră. Curățăm și tocăm mărunt ceapa și usturoiul. Le călim în puțin unt, pe foc mic (vrem să se înmoaie, nu să se prăjească).
După ce hribii s-au hidratat îi tocăm mărunțel cu un cuțit. Îi adăugăm peste ceapă și usturoi, îi călim 2 minute apoi adăugăm 150 ml din apa strecurată în care au stat la hidratat. Lăsăm să fiarbă încet până se evaporă aproape toată apa.
Punem la fiert tortellini în apă cu sare, conform indicațiilor de pe ambalaj.
Amestecăm gălbenușul de ou cu smântână dulce, sare și piper și le turnăm peste hribi.
Amestecăm bine și fierbem 2 minute. Când tortellini au fiert îi scurgem de apă și fără să îi clătim îi punem în sos, îi învelim bine și îi servim cu pătrunjel tocat.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM