Aperitive
easy
Tăiem untul cubulețe și îl amestecăm cu făina, sarea și zahărul, obținând o textură nisipoasă.
Adăugăm telemeaua rasă pe ochiuri mari. Amestecăm laptele cu un ou și le turnăm peste făină, frământând puțin, doar până se leagă și obținem o bilă de aluat. Înfoliem aluatul și îl punem la frigider pentru 30 de minute.
Întindem aluatul în foaie de maxim 1 cm grosime, îl ungem cu ou bătut și presărăm ce ne place: sare grunjoasă, chimen, semințe de susan, de in, de floarea soarelui.
Tăiem fâșii de 1,5-2 cm lățime, le punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le coacem în cuptorul încins la 220 de grade pentru 15-20 de minute (până se rumenesc).
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM