Aperitive
easy
Tăiem pieptul de curcan în cubulețe cât mai mici, condimentăm cu sare, piper și boia dulce și frigem într-o tigaie cu foarte puțin ulei.
Curățăm și tăiem ceapa, tăiem și mărul. Strugurii îi tăiem în două și le scoatem semințele. Tocăm mare migdalele. Tăiem chiflele în două și le prăjim, apoi le frecăm puțin cu usturoi.
Amestecăm iaurtul cu sare, puțin piper și zeama de lămâie. Adăugăm ceapa, mărul, strugurii, merișoarele, migdalele și carnea de curcan răcită, amestecăm bine și reglăm condimentele dacă este nevoie. Servim cu chiflele prăjite.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
din care Zaharuri
Glucide
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM