Aperitive
easy
Sfecla se spală bine, i se taie codița și se pune la fiert pentru 35-40 de minute până intră furculița în ea (în funcție de dimensiunea sfeclelor, timpul trebuie ajustat). Scurgem și răcim sub apă rece. Curățăm coaja folosind niște mănuși pentru că sucul de sfeclă pătează foarte tare.
Zdrobim usturoiul, îl amestecăm cu iaurt, sare, piper, miere. Adăugăm sfecla și amestecăm bine, adăugând și puțin oțet, în funcție de cum ne place.
Servim cu frunzulițe de mentă proaspătă deasupra.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405