Site overlay Logo

Salată de sfeclă cu iaurt

15'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

4 buc. iaurt cremos 5% 125 g Olympus 
4 sfecle roșii
1 linguriță miere
2 căței de usturoi
* puțin oțet de mere (după gust)
* câteva frunze de mentă proaspătă
* sare
* piper

Preparare

Sfecla se spală bine, i se taie codița și se pune la fiert pentru 35-40 de minute până intră furculița în ea (în funcție de dimensiunea sfeclelor, timpul trebuie ajustat). Scurgem și răcim sub apă rece. Curățăm coaja folosind niște mănuși pentru că sucul de sfeclă pătează foarte tare.

Zdrobim usturoiul, îl amestecăm cu iaurt, sare, piper, miere. Adăugăm sfecla și amestecăm bine, adăugând și puțin oțet, în funcție de cum ne place.

Servim cu frunzulițe de mentă proaspătă deasupra.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 333 kj/80 kcal

Grăsimi

  • 5 g

din care Acizi grași saturați

  • 3 g

Glucide

  • 4,1 g

din care Zaharuri

  • 4,1 g

Proteine

  • 4,6 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X