Aperitive
easy
Tăiem roșiile în felii, scoatem și aruncăm partea cu semințe. Cine vrea poate să scoată și pielița de la roșii, însă nu este obligatoriu.
Le punem într-o tavă pe hârtie de copt, le stropim cu ulei de măsline și le presărăm cu zahăr. Băgăm roșiile la cuptor, la 150 de grade pentru 45-50 de minute (se vor deshidrata ușor, devenind astfel mai aromate).
Între timp punem quinoa la fiert în apă cu sare pentru 15-20 de minute, apoi oprim focul și o mai lăsăm cu capac 10 minute.
Prăjim nuca 2-3 minute într-o tigaie, fără ulei.
După ce toate ingredientele sunt pregătite, amestecăm quinoa, telemeaua tăiată cubulețe, pătrunjelul, nucile și o parte din roșii cu puțin ulei de măsline, sare și piper după gust. Ornăm cu câteva fâșii de roșii.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM