Site overlay Logo

Salată de quinoa cu telemea de capră

15'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

150 g telemea de capră Olympus
4-5 roșii
100 g quinoa
1 legătură pătrunjel
1 lingură zahăr
3 linguri ulei de măsline
250 ml apă
50 g nuci
* sare
* piper

Preparare

Tăiem roșiile în felii, scoatem și aruncăm partea cu semințe. Cine vrea poate să scoată și pielița de la roșii, însă nu este obligatoriu.

Le punem într-o tavă pe hârtie de copt, le stropim cu ulei de măsline și le presărăm cu zahăr. Băgăm roșiile la cuptor, la 150 de grade pentru 45-50 de minute (se vor deshidrata ușor, devenind astfel mai aromate).

Între timp punem quinoa la fiert în apă cu sare pentru 15-20 de minute, apoi oprim focul și o mai lăsăm cu capac 10 minute.

Prăjim nuca 2-3 minute într-o tigaie, fără ulei.

După ce toate ingredientele sunt pregătite, amestecăm quinoa, telemeaua tăiată cubulețe, pătrunjelul, nucile și o parte din roșii cu puțin ulei de măsline, sare și piper după gust. Ornăm cu câteva fâșii de roșii.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X