Site overlay Logo

Salata cu piersici pe gratar by chef Laura Eremia

00:30'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

  • Baby spanac - 50 gr
  • Piersica - 1-2 buc
  • Tofu alb - 100 gr
  • Roșii Cherry - 100 gr
  • Ulei de măsline - 50 ml
  • Muștar franțuzesc - 20 gr
  • Carpos Fistic - 50 ml
  • Lămâie - 1 buc
  • Fistic - 50 gr
  • Oțet balsamic - 20 gr
  • Boabe de rodie - 20 gr

Preparare

Tăiem piersicile semiluna și le punem pe grill. Așezăm pe un platou întins baby spanac, tofu tăiat cubulețe, roșiile cherry. Separat, într-un bol, pregătim cea mai buna vinegrette cu Carpos Fistic: oțet balsamic, muștar frantuzesc, ulei de măsline, zeama de lămâie și Carpos Fistic. După ce piersicile s-au copt și au mici semne de grătar pe suprafața lor, le punem peste baby spanac. Adăugăm dressingul, bobitele de rodie, fisticul tocat grosier și decoram cu putin oțet balsamic. Pofta buna!

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 133 kJ/ 32 kcal

Grăsimi

  • 1,5 g

din care Acizi grași saturați

  • 0,1 g

Glucide

  • 3,2 g

din care Zaharuri

  • 2,7 g

Fibre

  • 1,8 g

Proteine

  • 0,5 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup