Site overlay Logo

Salată cu carne de vită, căpșuni și iaurt grecesc

15'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

150 g iaurt cu specific grecesc 2% Olympus
100 g căpșuni
200 g carne de vită
75 g baby spanac
75 g rucola
1 linguriță muștar cu bobițe întregi
1 lingură zeamă de lămâie
1 bucată foietaj 
3 linguri ulei de măsline
1/2 linguriță miere
semințe de susan și de in
coaja de la 1/2 lămâie
* sare
* piper

Preparare

Tăiem foietajul fâșii și îl ungem cu puțină apă, presărăm sarea și semințele. Se introduce la cuptor.
Tăiem carnea fâșii subțiri, o condimentăm cu sare și piper și o tragem în tigaie cu unt.
Amestecăm iaurtul cu muștar, miere, zeamă de lămâie.
Tăiem capșunile și montăm platoul (Salată, capșuni, carnea de vită, iaurt).

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X